Ormåsen ungdomsklubb trenger frivillige

Må vi stenge dørene for ungdommen?

Ormåsen Grendeutvalg arrangerer ungdomsklubb for 7-10 trinn i bomberommet på Ormåsen annenhver fredag i oddetallsuker kl 1830-2200. Stian Svendsen (t.v.) og Stephan Skyba ivrer for at de skal kunne holde klubben på Ormåsen åpen hver fredag kveld, men da trenger de flere foreldre som kan stille opp for ungdommene sine.

StianStefan«Hvis interessen er så liten blant de voksne for å opprettholde ett tilbud for deres egne unge håpefulle, må vi vel innrømme at det også går utover vår egen «driv» og «stå-på»-vilje».

 

Vi har hatt ett snitt på 70 ungdommer nå i høst, og klubben er et meget populært tilbud blant ungdommen. Da er det både skuffende og trist at det ikke er flere voksne som kan hjelpe til med og opprettholde dette tilbudet til ungdommen i nærmiljøet. Vi er fullstendig avhengig av deres hjelp/dugnadsånd/frivillighet for å kunne holde dette tilbudet gående. Vi forstår at det ikke alltid passer for alle og at det er fredag kveld, MEN vi kan ikke arrangere klubb uten voksne til stede. Klubben er helt og holdent drevet på frivillighet, så vi oppfordrer herved dere voksne til å melde seg på og hjelpe oss å ta ansvar for at vi kan holde dørene åpne. I og med at det er 70+ ungdom hver gang burde det være mulig å få 4-5 voksne annenhver fredag også.

Ormåsen grendeutvalg ønsker ikke å stenge dørene for ungdommen, men vi trenger hjelp fra frivillige voksne. Vi oppretter derfor en frivillighetsliste over dem som kan kontaktes for å være vakt på ungdomsklubben annenhver fredag i oddetallsukene. Ta kontakt med oss på mail ormasengrendeutvalg@gmail.com evt send melding på Facebook til «Ungdomsklubben på Ormåsen».

Neste klubbkveld er planlagt

  • Fredag 24. november kl 1830 – 2200
  • Fredag 8. desember kl 1830 – 2200

Ikke nøl – ta kontakt i dag og senest innen 21. november 2017, så hjelper du både oss og ungdommen!

Instagram did not return a 200.