Mer snø i vente – fra snøkanon!

Snø-OGVinteren er her, med sine kuldegrader, snø og muligheter for ski og aking. Men selv om den første snøen har kommet, er det ikke sikkert det varer. Derfor sørger Eiker Skiklubb for snøproduksjon – i år som i fjor!

Eiker Skiklubb mottok sine to første snøkanoner tirsdag 21. november 2017. De planlegger å produsere snø fra søndag kveld, 26. november 2017. En kanon blir plassert ved Kølabånn og antagelig en i nærheten av skileiken på Ormåsen. Eiker Skiklubb er nå nyetablert klubb og har jobbet lenge for snøproduksjon i vinter, så ungene skal få gå på ski.

«Dette er svært viktig for både oss og andre skiglade i kommunen, og vi er svært fornøyde med at vi nå skal gå satt igang snøproduksjonen», sier Ingunn Leander Letmoli (leder i Eiker Skiklubb).

Dette betyr mer skiglede i løypene og mer moro i akebakken. Snø vil bli produsert ved hjelp av snøkanon fra søndag og utover i uke 48 hvor det er kaldt, men det vil kun skje på natta. Ormåsen grendeutvalg oppfordrer likevel både liten og stor om ikke å ferdes i umiddelbar nærhet av snøkanon så lenge snøproduksjon er i gang.

Instagram did not return a 200.