Hundebæsjpose – til bruk eller pynt?

Det er mange beboere og tilreisende som går tur i områdene rundt på Ormåsen, barn leker og det er stor aktivitet – i lysløypa, i akebakken, i skogen, på skolen og rundt om i boligområdene. Det er svært få ting som overgår en fin tur idet du sklir i hundebæsjen som ligger i veien. Det har også mange av barna på Ormåsen skole fått merke, da hundeeierne lar hundene sine gjøre fra seg i skolegården uten å plukke opp hundebæsjen. Derfor er det mange som undres – er hundebæsjposen til bruk eller pynt?

Antall hunder ser ut til å øke også, men hundetoalettet medfølger sjelden. Grendeutvalget har vært med for å få satt opp egne avfallsdunker nettopp til bruk for hundemøkk, og vi gleder oss over at de brukes! Det er også mange beboere som har merket sine avfallsdunker for at nettopp du kan kaste hundemøkka der.

Alle hundeeiere oppfordres derfor til å bruke hundemøkkposen som dere har med dere når dere lufter hunden. Og så bare en ting avslutningsvis – det er LANGT verre å plukke opp bæsjen i pose, for så å kaste den fra seg i veikanten eller henge den opp i en grein på vei hjem.

Kast den i avfallsdunken når du kommer hjem, så hjelper du til med et bedre utemiljø der du ferdes med hunden!

Instagram did not return a 200.