En trist bålhytte

For at både store og små skulle ha et sted å varme seg når vintergleden er størst med skøyter på beina og pølsene klare for grilling, fikk Ormåsen grendeutvalg satt opp bålhytte på skøytebanen i Ormåsen nordre høsten 2017.

Bilde1Gleden var stor når den var på plass, men den gleden er nå snudd på hodet idet hytta er påført hærverk og ødeleggelser rundt den sekskantede vedgrillen.

I mangel av ved, er to av bordplatene rundt grillen lagt på bålet og fyrt opp. Det mangler også to av splintene til å holde oppe matlagningsplattformene.

Vi oppfordrer alle til å ta vare på bygg og annet som er satt opp til glede for fellesskapet på Ormåsen. Det er ikke bare bålhytta som er trist i dag, det er også vi som bruker grillhytta og skøytebanen.

 

Bilde2Når Ormåsen grendeutvalg sier at det også er «din hytte», betyr ikke det at man eier den alene og kan gjøre hva man vil med den.

Dette er andre gang i løpet av de siste to ukene hvor det har vært ødeleggelser på vedgrillen, matlagningsplattformene og bordplatene.

Vi ønsker ikke at det skal være slik – gjør dere?

Ta gjerne kontakt på mail til ormasengrendeutvalg@gmail.com hvis du har spørsmål, tips eller kommentarer!

Bilde3

 

Instagram did not return a 200.